ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

پروانه ۸ وکیل کثیرالشاکی تعلیق شد

رییس کانون وکلا استان البرز از تعلیق پروانه فعالیت هشت وکیل در این استان طی ٢ سال اخیر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی اسداله پور  عصر چهارشنبه درجمع خبرنگاران اظهار کرد: از مجموع این تعلیقی‌ها ٢ پروانه مربوط به سال گذشته و ٦ پروانه مربوط به سال جاری است.

وی اضافه کرد: این تعلیقی‌ها به دلیل تعداد زیاد شاکی، قبل از ارجاع پرونده تخلف به دادگاه و صدور حکم انجام شده است و همچنین طی این مدت پروانه ٢ وکیل متخلف باطل شده است.

اسدالله پور اضافه کرد: طی یک سال گذشته ۵۰ هزار خدمات مشاوره قضایی به صورت رایگان به شهروندان ارائه و همچنین طی این مدت حدود یک هزار پرونده وکالت معاضدتی و تسخیری بررسی شده است.

رییس کانون وکلای البرز گفت: اکنون افراد نیازمند به وکیل که زیرپوشش بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد شهید هستند، می‌توانند بر اساس تفاهم نامه از خدمات مشاوره‌ای و وکیل رایگان استفاده کنند.

اسداله پور یادآور شد: اکنون بیش ۳۰۰ نفر در کمیسیون‌های کانون وکلا و بیش از ٢ هزار وکیل پایه یک در این استان فعال و بیش از سه هزار وکیل عضو کانون وکلای این استان هستند.

رییس کمیسیون معاضدت کانون وکلا استان البرز نیز دراین جلسه گفت: اداره معاضدت تنها رکنی است که کانون وکلا را به عموم‌جامعه و شهروندان ارتباط می‌دهد و روزانه به طور متوسط ١٠٠ وکیل، خدمات معاضدتی به شهروندان ارایه می‌دهند.

سعید اکبر زاده اظهار کرد: اتاق معاضدت کانون وکلا ارتباط خوبی با شهروندان در زمینه ارائه خدمات دارد، اما در بخش‌هایی استقلال کانون وکلا مورد هجمه قرار می‌گیرد./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار